Vaša Firma OVDE Vaša Firma OVDE Vaša Firma OVDE Vaša Firma OVDE Vaša Firma OVDE Vaša Firma OVDE

Keramika

KeramikaKeramičarstvo, keramičarski radovi i prodavnice.

Tražite izvođača za postavljanje pločica svih vrsta i veličine, mozaika, majsotra za adaptaciju kupatila, kuhinje, i drugih prostorija kao što su terase, balkoni, kantine, podrumi, bazeni. Na General Works možete da zaokružite traženje i sa ostalim uslugama kao što je krečenje završenih prostorija i drugi završni ili građevinski radovi.

ili

prodavnicu , salon kremičkih pločica, opreme za kuhinje i kupatila, sanitarija, lepkova, fug masa i ostalih materijala kako unutrašnjih tako i spoljašnjih.

Izvođača možete da izaberete direktno u vašem regionu iz brzog menija na desnoj strani.

pisanje_clanakaNapišite kvalitetan članak, koji će biti koristan za posetioce i zaradite brojne pogodnosti kao što su popusti na pakete za upis preduzeća ili nadogradnju i produžavanje već postojećeg upisa. Sa pisanjem korisnog članka ostavljate dobar utisak i time povećavate mogućnost da vas u većem broju kontaktiraju poslodavci, klijenti, poslovni partneri.

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Priprema zidova Pre nego što se počne sa lepljenjem pločica potrebno je pripremiti površinu na koju se pločice lepe. Ako je u pitanju nov zid, na koji se prethodno nista nije radilo, izgletovan, nije potrebna nikakva posebna priprema, već se odmah pristupa lepljenju. Ako je pak u pitanju stariji zid koji je prethodno krečen, ili na njemu nikada do sad nisu bile pločice, potrebno je špaklom skinuti sve stare naslage kreča, poludisperzije ili bilo koje druge boje, popraviti pukotine,zagipsirati veća oštećenja. Ako su su zidovi jako prljavi, masni, imaju jake…
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Postavljanje pločica, odnosno keramičarski radovi, su veoma važna etapa u izvođenju unutrašnjih radova u građevinarstvu. Keramičarski radovi su veoma važni za konačni izgled i opšti utisak jednog modernog prostora. Prvi korak je svakako odabir keramike, odnosno pločica, od koga će zavisiti i postupak postavljanja odnosno lepljenja. Današnji proizvođači pločica veoma prate trendove u dizajnu i inovacije u pogledu materijala od koga se pločice prave , postupke u proizvodnji koji doprinose kvalitetu proizvedene pločice, modnim zahtevima trzista itd. Tako se mogu naći pločice raznih dimenzija, od mozaika, najsitnijih dimenzija, pa sve…