Stevan Vasić

: Stevan
KONTAKT
Kategorija: Ekonomija
Zaposlen/a: Ne
Otvoren za kontakte: Da
Jako dugo treniram i igram američki fudbal, gledanjem i praćenjem utakmica NFLa, (kao obožavalac sporta) dolazim do zaključka da našoj zemlji i našem narodu nedostaju dobri menadžeri (organizatori-pokretači) iz tog razloga upisujem Edukons Univerzitet u Sremskoj Kamenici, smer menadžment u sportu i turizmu.  Po završetku fakulteta dolazim do malo više slobodnog vremena i na ideju da skupim ljude pametnije od sebe i počnem sa građenjem novog kluba američkog fudbala u Jagodini, pod nazivom Jagodinski klub američkog fudbala Black Hornets, na prvoj skupštini kluba bilo je 20 igrača i ljubitelja američkog fudbala a koja je bila 20.09.2013. godine jednoglasnom odlukom izglasan sam za predsednika kluba.  Paralelno uz američki fudbal gradio sam i svoju poslovnu karijeru, dok sam studirao prva ozbiljnija firma za koju sam obavljao radne obaveze je bila GEM Security kao radnik obezbeđenja koja je obezbeđivala Roda Centar i Merkator, za tu firmu sam radio pune dve godine a dok sam bio u Novom Sadu radio samo u jednom od najvećih marketa na Balkanu Roda megamarket (bivši Rodić na Klisi u Novom Sadu), nakon isteka ugovora u Gemu, ukazala mi se prilika da pređem za veću platu u Dis Market ali na moju žalost opet na ugovor o stručnom osposobljavanju. Ubrzo mi se ukazuje prilika da krenem da zastupam jednu ozbiljnu kompaniju Euroaqua iz Krivog Vira kod Boljevca na poziciji Komercijalista direktne prodaje, na podruju Pomoravlja i Šumadije. Nakon Euroaqua kompanije, počinjem da radim kao zastupnik i prodavac životnog osiguranja u Wiener Stadisa Osiguranju.

Informacije

Grad: Jagodina
Bračno stanje: Nema podataka
Godina rođenja: 1988
Deca: Ne
Vozačka dozvola: B kategorija
Osobine: ravijene komunikativne i pregovaračke sposobnosti, pouzdanost, odgovornost, kreativnost, spremnost na timski i individualan rad.
Idealni posao: Menadžment, komercijala, marketing, ljudski resursi, mediji-kultura, trgovina-prodaja, turizam i ugostiteljstvo.
Okrug(zi) u kojima bih prihvatio(la) posao:
  • Pomoravski
Vrsta posla: Stalni posao

Profesionalni profil

Radna iskustva: Radnik obezbeđenja, Ugostiteljski radnik, agent osiguranja, Komericijalni poslovi, trgovina-prodaja, Menadžer u sportu.
Cilj: Cilj da u svom gradu stvorim jedan ozbiljan svedski proizvod na koga će biti ponosna cela naša sredina, kao predsednik kluba američkog fudbala Black Hornets.
Nagrade, priznanja, članstva: Aktivista u NVO sektoru Trim centar Jagodina, Lider neformalne grupe građana: "Ljubitelji američkog fudbala", vođa društveno koristne organizacije "Black Hornets" i predsednik kluba američkgo fudbala "Jagodina Black Hornets"...

Obrazovanje

Obrazovanje: Srednja ekonomsko trgovinska škogla-Tehničar obezbeđenja
Edukons Univerzitet Ekonomija-Finansije i bankarstvo
Edukons Univerzitet Ekonomija Master-Menadžment u sportu i turizmu
Znanje stranih jezika:
  • Serbian
Informatička znanja: MS Office paket (Word, excel, power point), internet, sve vrste video nadzora.
english

Pretraga CV profila

Traži profile:
Pronađi upise koji imaju:
Kategorija:
Zaposlen/a:
Otvoren za kontakte:
Pol:
Grad:
Vozačka dozvola:
Okrug(zi) u kojima bih prihvatio(la) posao:
Vrsta posla:
Prihvatio(la) bih posao u inostranstvu:
Znanje stranih jezika:
Opis u stranom jeziku: