Stevan Marković

: Stevan Marković
KONTAKT
Kategorija: Mediji, kultura
Zaposlen/a: Ne
Otvoren za kontakte: Da
Po struci sportski novinar, po potrebi sve ostalo... Spreman sam da prihvatim većinu poslova, samo ako je ponuda "na mestu". Ništa mi nije mrsko da radim, samo ako će neko da ceni to i pre svega ako je druga strana spremna da ispoštuje dogovoreno. Trenutno radim u knjižari sa svojom porodicom. Radio na mnogim mestima, ali eto, još uvek zvanično nemam dana radnog staža... Za vreme osnovne i početkom srednje škole bavio se košarkom, za koju sam ostao dosta vezan. Obično imam tremu kada nešto treba prvi put da uradim, ali da je ne bih dužio, neka se neko "usudi" da me pozove na razgovor za posao, pa da vidimo kako i šta dalje.

Informacije

Grad: Jagodina
Bračno stanje: Sam/a
Godina rođenja: 1988
Deca: Ne
Vozačka dozvola: C kategorija
Osobine: Komunikativan, ljubazan, strpljiv, spreman za timski rad, dalji napredak i usavršavanje...
Idealni posao: Bilo šta vezano za novinarstvo, ako je sportsko još bolje. Televizija, štampa, radio, internet portali, sve dolazi u obzir. Takođe ukoliko bi bilo ponuda za inostranstvo, tu bih, pa skoro sve prihvatio. Posao pr menadzera takođe može. Ovo je uglavnom nešto vezano za struku, ali prihvatam sve ozbiljnije ponude.
Okrug(zi) u kojima bih prihvatio(la) posao:
  • Cela Srbija
Vrsta posla: Stalni ili Honorarni posao
Prihvatio(la) bih posao u inostranstvu: Da

Profesionalni profil

Radna iskustva: Dopisnik Sportskog žurnala, novinar na sportskom portalu Infosport, kolumnista na portalu Hammersbalkan... Par godina unazad rad u maloprodaji u knjižari "Galija" (porodični posao). Pored toga radio preko zadruge na raznim poslovima, od čiščenja snega, do redarske službe na stadionima. Stručnu praksu sticao na TV Jagodina, TV FOX, radiju Studio B, itd...
Veštine: Motivator kada nestane timskog duha...

Obrazovanje

Obrazovanje: Gimnazija "Svetozar Marković" Jagodina, prirodno-matematički smer, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Beograd, strukovne studije, smer sportsko novinarstvo. Školovanje završio ocenom 7,77.
Podaci o ostalim stečenim znanjima: Dugo se bavio košarkom u mlađim danima, a kasnije profesionalno sudio mlađe kategorije u Pomoravskom okrugu.
Znanje stranih jezika:
  • English
Informatička znanja: Redovno korišćenje interneta, solidno znanje u Microsoft Office programu, kao i u još nekim "manje popularnim" programa.
Hobi: Bavljenje sportom, tj. skoro svim sportovima, a takođe i u velikoj meri praćenje istih.

Pretraga CV profila

Traži profile:
Pronađi upise koji imaju:
Kategorija:
Zaposlen/a:
Otvoren za kontakte:
Pol:
Grad:
Vozačka dozvola:
Okrug(zi) u kojima bih prihvatio(la) posao:
Vrsta posla:
Prihvatio(la) bih posao u inostranstvu:
Znanje stranih jezika:
Opis u stranom jeziku: