Poznati kao sav normalan svet

Autor 
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

Svako od nas je, bar jednom u životu, pomislio na to kako to izgleda biti svetski poznati glumac, glumica, pevač itd. Kako bi bilo kretati se u takvom društvu, imati skoro sve što poželis, a pri tom ne raditi previše naporno. Sve to zvuči veoma interesantno, ali da li je poznatima put do vrha bio lak ili zaista trnovit je tema kojom se mnogi na planeti bave. S obzirom da svoj privatni život i svoju prošlost kriju kao zmija noge, ipak neke informacije o njima su uspele da izađu u javnost. Danas vam predstavljamo najzanimljivije poslove koji su radile svetske zvezde.

Prvi na današnjoj listi je srcolomac George Clooney koji je radio kao prodavac osiguranja, što mu je po našem mišljenju bio veoma lak posao, s obzirom da i u 53. godini života uspeva da osvaja ženska srca širom sveta. Njegov kolega i blizak prijatelj Brad Pitt, koji važi za jednog od najlepših glumaca Holivuda, pak nije imao toliko sreće kao on. Naime Pitt je svojevremeno radio kao maskota lanca restorana brze hrane El Pollo Loco. Njegov posao je bio to da svakog jutra navlači odelo pileta i stoji sa flajerima ispred restorana. Matthew Mcconaughey je imao sličnu sudbinu kao Pit, s tim da je ovaj radio na farmi pilića u Australiji, dok je jedan od najboljih glumaca današnjice Johnny Depp prodavao hemijske olovke putem telefona. Dobitnik dva Oskara i mnogobrojnih priznanja od Američke filmske industrije, Christopher Walken je čini nam se imao jedan od najzanimljivih poslova. Bio je krotitelj lavova.

Zavodnik mlađih generacija, glumac Channing Tatum, je svoju platu zarađivao tako što je radio kao striper. Ovo objašnjava zašto mu je uloga u filmu “ Magic Mike” tako dobro legla. Zvezda novog blokbastera “The Amazing Spider- man”, Andrew Garfield je radio u Starbucks-u kao prodavac kafe, dok je Tom Cruise radio kao raznosač novina a John Malkovich kao vozač autobusa.

Svi oni su se trudili da nešto postignu u životu i nisu od tog svog cilja odustajali. Dakle, poruka je sledeća: nije sramota raditi, koji god to posao bio, ali treba stremiti svojim ciljevima i nikada ne treba odustajati od njih. Nikada se ne zna, čuda se ipak događaju.

 

Pročitano 447 puta
Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar